Over ons

Direct Geld Alphen is opgericht door ondernemers met een breed verleden in diverse handelstakken. Hierdoor heeft Direct Geld Alphen een brede productkennis. Juist deze kennis willen we gebruiken om verder te groeien in deze voor ons nieuwe branche.

Wij blijven natuurlijk een onderneming, en met een onderneming verdien je geld, daar draaien we niet omheen! Maar de uitdaging om in deze tijd een bedrijf als Direct Geld Alphen te beginnen ligt hem niet alleen in omzetcijfers maar ook in persoonlijk en gemotiveerd ondernemen. Hierbij willen we graag veel voor onze klanten kunnen betekenen en dat kan in deze economische tijden goed van pas komen. Niet alleen voor ons maar ook voor onze klanten.

Wanneer u op korte termijn geld nodig heeft, in de vorm van directe verkoop, kunt u bij ons terecht met de meest uiteenlopende artikelen. Denk aan; audio, telefoons, sieraden, laptops, zilver, goud, boten, caravans, fietsen, auto’s, brommers enz enz. Bij twijfel kunt u altijd even bellen of kom gewoon even langs!

Direct Geld Alphen is laagdrempelig. De enige voorwaarde waar u aan moet voldoen is dat de producten in uw bezit zijn en u zich kunt legitimeren.

Zo simpel is Direct Geld Alphen. Goed voor je Geld!